PRINT- EN DRUKWERK

Een evenement of campagne
voor je bedrijf organiseren?
Kies voor snel, betaalbaar
en haarscherp print- en drukwerk.

Print- en Drukwerk
Van concept tot uitvoering

Een evenement of campagne voor jouw MKB-bedrijf organiseren? Kies voor snel, betaalbaar en haarscherp print- en drukwerk. Uiteraard zijn er online veel mogelijkheden. Maar weinig websites en bedrijven, zijn zo persoonlijk als ik. Hier ben je geen nummer, maar een klant die ik op een positieve manier verras.

Ontwerp en drukwerk: van verhuiskaarten tot flyers

Van een eenvoudig visitekaartje tot uitgebreide folders. Hiervoor werk ik uitsluitend met kwaliteitsmerken. En persoonlijk als ik ben, kun je bij mij rekenen op een flexibele en betrouwbare service. Indien gewenst stuur ik je een aantal variaties, zodat je zelf het beste resultaat kunt kiezen.

Van het ontwerp, tot de opmaak en het drukwerk

Van een logo, sticker tot flyer laten ontwerpen in een professionele huisstijl: ik begeleid je in het gehele proces. Hieronder een aantal voorbeelden:

  • Huisstijlen (logo’s)
  • Menukaarten
  • Magazines
  • Uitnodigingen
  • Visitekaartjes
  • Flyers
  • Folders

Fullcolour printing (groot formaat)

Bij mij kan je jouw stickers laten ontwerpen, maken en in full colour bedrukking uitvoeren. Met deze digitale methode worden alle kleuren tegelijk afgedrukt. Dit zorgt voor volledige kleurafstemming, waardoor jouw stickers er nog beter uitzien.

Een eigen ontwerp, of een ontwerp van mij

Mijn hele leven ben ik al bezig met kleur, design en print- en drukwerk. Noem me gerust een vakidioot. Daarom kan ik zelf een opvallend creatief ontwerp voor je maken. Heb je zelf al een ontwerp? Dan print ik het in topkwaliteit voor je uit.

Heb je vragen of wil je een afspraak?

Bel 071-3628099 of
mail naar info@naaminbeeld.nl

of wil je een keer langskomen
op onze locatie voor een bakje koffie
Bel of mail gerust voor een afspraak